نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 بخش دانه های روغنی معاونت مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور- سرارود -کرمانشاه
2 مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، خرم آباد، ایران
3 بخش تحقیقات علوم زراعی و باغی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی،گلستان،
4 سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی، موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور (مراغه)
چکیده
کلیدواژهها