نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 محقق بخش علوفه و دانه های روغنی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، استان آذربایجان شرقی، مراغه، ایران.
2 استاد بخش تحقیقات زراعی و باغی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی، ایران.
3 استادیار بخش تحقیقات دانه های روغنی و نباتات علوفه ای، معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، استان کرمانشاه، ایران.
4 استادیار بخش تحقیقات زراعی و باغی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان، ایران.
5 استادیار بخش علوفه و دانه های روغنی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، استان آذربایجان شرقی، مراغه، ایران.
چکیده
کلیدواژهها